Informatie over poppenhuis specialistwie zijn we

Poppenhuis Specialist is één van de vele webshops van de Speelgoed Specialist. Wij zijn een eigentijds online warenhuis met uitsluitend gespecialiseerde winkels. Bij de Poppenhuis Specialist vindt u enorm veel poppenhuizen en speelsets. Met groot enthousiasme werken wij continu aan een nog mooier assortiment en nog meer tevreden klanten.

wat doen we

Poppenhuis Specialist is een speelgoedwinkel gespecialiseerd in poppenhuizen en speelsets. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de een van de grootste online winkels van Nederland en België.

waarom voor ons kiezen

Bij Poppenhuis Specialist kunt u rekenen op uitstekende service voor en na aankoop. In alle productgroepen altijd enorm veel keuze en dus ook altijd de beste koop. Super snelle en gratis bezorging. Veilig online of achteraf betalen. Altijd 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Webshop Keurmerk, dus volledig klantvriendelijk shoppen.


Leveranciers

Bent u importeur van speelgoed en bent u van mening dat wij uw product moeten verkopen omdat het perfect op ons bestaande assortiment aansluit en van topkwaliteit is gemaakt? Dan ontvangen wij graag een mail van u.

Sponsor van kika

Poppenhuis Specialist heeft er voor gekozen om het Kika te steunen. Een prachtige organisatie die zich inzet voor kinderen. Op verzoeken tot sponsoring of donatie van andere goede doelen gaan wij helaas niet in. Wij komen graag in actie voor Stichting Kika.