Privacybeleid

UW PRIVACY WORDT ZEER SERIEUS GENOMEN

Deze verklaring is opgesteld om aan te tonen dat uw privacy zeer serieus wordt genomen. Alle gegevens die door Poppenhuis Specialist worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk worden bewaard en niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt.


UW GEGEVENS WORDEN MET DE GROOTST MOGELIJKE ZORG BEHANDELD

De informatie die u aan Poppenhuis Specialist doorgeeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. De geregistreerde persoonsgegevens worden door Poppenhuis Specialist gebruikt ten behoeve van de verwerking van uw bestelling.


GEBRUIK VAN COOKIES

Er wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde cookies. Deze internetsite bevat links naar andere internetsites die niet tot Poppenhuis Specialist behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze internetsites. Poppenhuis Specialist gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. Poppenhuis Specialist zal naar aanleiding van een desbetreffend verzoek de persoonlijke gegevens van deze geregistreerde bezoeker uit de database verwijderen.